Anti-aging: 10 tipp a szép, sima bőr

Milyen jó, hogy meg lehet menteni egy ragyogó, sima bőr, ifjúsági egész életében. Sokan vették igénybe a fecskendőt, vagy a szike, hogy legyen egy fiatalos benyomást. Gyakran csak mérsékelt siker pedig, mindenek, természetellenesnek tűnő eredmény. Feszes arcbőr lehet teljesen más. Tíz tipp.

  1. Egészséges alvás tesz egy gyönyörű

Ez elcsépelten hangzik, hogy a szép bőr, de nagyon fontos: ne felejtsd el, hogy eleget aludni. Fel hat órakor reggel, nem kell. Sokkal jobb, mint nyolc. Az egyetlen mód, ahogy a bőrt, valamint az immunrendszer képes helyreállítani a stressz, a nap. Este a formáció új sejtek, amelyek a friss bőr képet. Is, próbáld ki, hogy megszüntesse az összes stressz, lefekvés előtt. Azok, akik feküdt az ágyban, nem csak nehéz aludni, de azt is biztosítja, hogy egyre korábban ráncok.

  1. A hatalom vitaminok

A C-Vitamin bevált az anti-aging hatású. A szövet nem csak, hogy véd a megfázás, amelyek a bőr fakó, serkenti a kollagén termelést. Ez fontos ahhoz, hogy a kép a bőr. Ezen kívül a C-vitamin gátolja a megjelenés öregségi foltok. Aki a C-vitamin, mint a por a bőr, hozza hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, a bőr, hol küzdenek az öregedési folyamatot.

  1. Csoda Fegyver Hialuronsav

Használja a hatás a hialuronsav. Valaki használja a kapcsolódó termékek részesülő az óriási képes megkötni vizet. A krémek a hialuronsav létrehoz egy rugalmas, puha arcbőr. Már meglévő finom Vonalak minimális a hatása, hogy a kárpit.

  1. Gipsz öregedés ellen

Az első bekezdésben már említettük, hogy milyen fontos, hogy pihenjen alvás közben. Aki jelenleg is szenved akut stressz ellen tehetetlen az éjszaka, hogy a homlokát ráncolja, hogy segítsek megtalálni a harcot a bőr öregedése. Vannak kifejezetten a homlokát, majd ellazulnak az izmok az arcon. Az, aki folyamatosan alkalmazza ezeket a javításokat nem csak csinál valamit egy pihentető alvás, hanem a gyönyörű bőr.

  1. Ecset párna ellen a bőr

Cserébe kapsz egy elektromos fogkefe, amely nem csak a masszázs a bőr finoman, ezáltal javul a vérkeringés, hanem eltávolítja a maradék smink, majd elhalt. Az eredmény egy rózsaszín képet a bőrt, amitől sokkal fiatalabb.

  1. Micro peptidek elleni Éles szeme

Amint kapunk túl kevés alvás, a ráncok az arcon reggel, mikro peptidek azonnal gondoskodni a jelent. Töltelék termékek micro peptidek, azonnal felszívódik alkalmazás után a bőrt, így a bőr sima, friss.

  1. Ez is anélkül, hogy a Botox

Aki a legfélénkebb el a fecskendőt, ezért a Botox soha nem fog használni, hogy megtalálja a Tripeptide Ceren egy csodálatos helyettesíti. Nagyon hasonló a kígyó mérge, illetve minimalizálása a tevékenység az arc izmait. Ez csökkenti a mimika, megakadályozza a Ráncok kialakulását.

  1. Napszemüveg a cső

A bőr a szem körül, különleges odafigyelést igényel: sokkal vékonyabb, mint az arc, főleg a késleltette a Folyamatos mozgások villog. Ezért a napi, illetve az este a szolgáltatás különösen fontos. Sőt, UV védelemmel, különös figyelmet kell fordítaniuk a része a szem. Eközben vannak olyan krémek, amelyek pontosan. Az előnyei nyilvánvalóak: nem hagy ragacsos film, a szeme körül pedig kiváló UV-védelem, tökéletes érdekel ez a különösen érzékeny régióban.

  1. Kezelés vámpír rugalmas bőr

Ez kicsit szokatlan, de a csillagok, mint Kim kardashian, vagy akár bar Rafaeli esküsznek. Ha felemeli a vámpír egy kis vér mennyisége Csökken. Ez a kivonat a plazma magas tartalom, a vérlemezkék, majd a bőr alá kell beadni. Egy több természetes töltelék aligha lehet elképzelni, hogy a hatás a hamisítás azonnal.

  1. Maszk anti-tokája

A kereskedelmi kap. Emelő kollagén maszk. Telepíteni az álla alatt, ahol a maszk kiadások aktív összetevők, C-vitamin, E-vitamin, valamint a kollagén. Emellett hűti a jogi aktusokat a duzzanat. Az arca olyan kontúros, frissebb, összességében fiatalabb.